blok-oranje-rood

Update: nog 1 plek beschikbaar voor een nieuwe jeugdtrainer

blok-oranje-rood

Op 1 juli deed de Technische Commissie een oproep om nieuwe jeugdtrainers te vinden. Daar kwamen veel reacties op. Daardoor hebben we voor veel jeugdteams een nieuwe trainer gevonden. Daar zijn we blij mee. Op dit moment is er nog maar 1 plek beschikbaar. Voor FC Zutphen JO15-4 zoeken we nog een trainer. Iets voor jou? Laat het ons weten!

[ux_image id=”24047″]

[gap]

Ervaring is mooi, maar niet vereist

Heb je ervaring in het trainersvak, dan is dat mooi. Heb je dat niet dan bieden we een helpende hand. We zijn gewend te werken met een train-de-trainer traject. Daarin krijg je als beginnend trainer begeleiding en hulp door niemand minder dan oud-eerste elftal trainer, KNVB docent én clubman Arthur Isselman. Hij brengt je de fijne kneepjes van het trainersvak bij. En uiteraard zijn je collega trainers ook bereid om je te helpen. Je wordt dus absoluut niet in het diepe gegooid.

Ontwikkeling

Ben jij gemotiveerd om jonge spelers op een positieve manier bij te staan in hun sportieve ontwikkeling, dan ben je van harte welkom. Bevalt het trainersvak straks zo goed en wil je ook zelf stappen maken, dan zijn daar veel mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld in de vorm van vervolgcursussen via de KNVB.

Aanmelden en contact

Als je interesse hebt of eerst meer info wilt, stuur dan een korte mail naar tc@fczutphen.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Is dit nou niet direct iets voor jou, maar ken je wel iemand die hiervoor geknipt is? Laat het dan alsjeblieft ook weten!

Vind ik leuk 0