blok-oranje-rood

Uitslag FC Zutphen – Oranje Nassau ongewijzigd

blok-oranje-rood

FC Zutphen is er vanavond niet in geslaagd om alsnog een punt – of meer – over te houden aan de thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. Op zaterdag 4 mei werd het 1-2 voor de bezoekers uit Almelo. Vanwege een foutieve wissel moesten de laatste 10 minuten worden overgespeeld. Dat gebeurde vanavond. Er werd niet gescoord, dus de wedstrijd eindigt in 1-2.

Aanvallend FC Zutphen

FC Zutphen zocht zo snel mogelijk de aanval richting het doel van de gelegenheidsdoelman van ON. Zowel via de flanken met een aantal goede voorzetten, als met kort combinatiespel door de as, probeerde de thuisploeg de aanvallers in stelling te brengen. Maar Oranje Nassau verdedigde massaal op eigen helft, waardoor FC Zutphen er moeilijk doorheen kwam.

Paar mogelijkheden

De gevaarlijkste doelpoging was een schot van Timon Kuiper vanaf de rand van het zestienmetergebied. Maar het schot was te zacht en kon eenvoudig worden verwerkt door de doelman. Niek Bakkerweerd had even later pech dat hij uitgleed bij een uitstekende voorzet van Nathan Greven. FC Zutphen doelman Siem Isselman kwam bij hoekschoppen mee naar voren. Hij etaleerde zijn sprongkracht, torende boven iedereen uit maar kopte ruim naast. De laatste mogelijkheid was voor Mido Blok, die de bal net naast tikte in een scrimmage voor het doel van ON.

Zaterdag laatste thuiswedstrijd

FC Zutphen speelt a.s. zaterdag thuis tegen Den Ham. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Vind ik leuk 6

Artikel delen

Het laatste nieuws