blok-oranje-rood

Tom de Haan en Wilco van Osch stoppen als trainers van FC Zutphen 2

blok-oranje-rood

Het trainersduo Tom de Haan en Wilco van Osch heeft onlangs besloten na dit seizoen te stoppen als trainers van FC Zutphen (zat) 2. De trainers hadden eerst 2 jaar de JO19-1 onder hun hoede en zijn nu bezig aan het eerste jaar als trainers van de 2e selectie.

Werkzaamheden

Voor Tom de Haan is zijn werk in de horeca steeds moeilijker te combineren met het trainerschap. Dat deed hem besluiten te stoppen als trainer. ‘Ik vind het lastig, want ik heb het erg goed naar mijn zin. Maar ik geef toch voorrang aan mijn werk’, vertelt Tom. Wilco van Osch stopt daarom ook. ‘Ja, we zijn echt een trainersduo. We zijn dit samen gestart en we eindigen ook samen’, aldus Wilco.

Goed seizoen

Het 2e elftal is bezig aan een goed seizoen onder leiding van het enthousiaste duo. Er wordt scherp getraind, de resultaten zijn goed en veel jeugdspelers haken aan. En inmiddels debuteerden er ook een flink aantal talentvolle spelers in het 1e elftal.

Andere rol Wilco

Tom stopt. Maar helemaal stoppen doet Wilco overigens niet. Hij is met de technische commissie in gesprek over een andere rol binnen de club. ‘Daarover volgt vast binnenkort meer nieuws,’ vertelt de trainer met een knipoog.

Vind ik leuk 1