blok-oranje-rood

Toch niet weer een witte deken op het hoofdveld?

blok-oranje-rood

‘Niets is zo veranderlijk als het weer’, zegt men weleens. Dat dit klopt, kunnen de spelers van FC Zutphen JO15-1 en 2 sinds vandaag bevestigen. Tijdens hun onderlinge oefenwedstrijd van vanmiddag maakten zij in nog geen 5 minuten meerdere weersomstandigheden mee. Even dreigde er zelfs opnieuw een witte deken.

[ux_slider]

[ux_image id=”21142″]

[ux_image id=”21141″]

[ux_image id=”21140″]

[/ux_slider]
[gap]

Het ging er lekker fanatiek aan toe op het hoofdveld van Sportpark ‘t Meijerink. Onder toeziend oog van o.a. trainer Boy Elskamp lieten de jeugdspelers fraaie staaltjes voetbal zien.

Wind, zon, regen en hagel

Tijdens de 2e helft ontstonden er uiteenlopende weersomstandigheden. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten kreeg de stevig waaiende wind gezelschap van een heerlijk voorjaarszonnetje. Dat kwam de temperatuur ten goede. Maar het was van korte duur, want al vlug begon het hard te regenen. Maar ook dit duurde niet lang. De regen ging over in hagel. En die hagelstenen kletterden hard naar beneden. Langs het veld werd de vergelijking met de sneeuwval in februari gemaakt: ‘Als het zo doorgaat hebben we straks weer een witte deken op het veld.’ Het deerde de spelers niet. Die bleven onverstoord voetballen. Al werd er bij het eindsignaal nog een massale sprint naar de zijlijn getrokken, want een volgende hagelbui trok over het veld.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rEnUV6tVojw[/embedyt]

[gap]

Vind ik leuk 0