Sten Kamerman debuteert in het 1e elftal

Foto: Hans ten Brinke

In de slotfase van de wedstrijd FC Zutphen – vv Oene debuteerde Sten Kamerman in de hoofdmacht van FC Zutphen. De middenvelder van FC Zutphen 2, die al zijn hele voetballeven voor onze club speelt, kwam samen met Ivan Staring en Sandro Bruil in de ploeg. De invalbeurt betekende het officiële debuut van Sten.

‘Eindelijk, nu echt’

Voor Sten Kamerman betekende het debuut een beloning voor zijn ontwikkeling en harde werken. Sten is al een tijdje vaste waarde in het 2e elftal. In de winterstop speelde hij al een aantal wedstrijden voor FC Zutphen 1. Ook zat hij al eens bij de wedstrijdselectie tijdens een competitiewedstrijd. Maar tot een officieel debuut kwam het nog niet. Zaterdag was dit wel het geval. ‘Lekker zeg. Eindelijk, nu echt! Ik ben er hartstikke blij mee’, glunderde de jonge middenveld na afloop van de wedstrijd.

Slimmigheidje

In de slotfase ging FC Zutphen, met de 3 verse krachten in de gelederen, op zoek naar een vierde doelpunt. Die viel nog bijna. Debutant Sten kreeg de bal aangespeeld, maar koos tot ieders verrassing niet voor een aanname en doelpoging. Maar met een slim overstapje zaaide hij verwarring in de defensie van Oene. De kans die vervolgens ontstond werd niet benut, maar Sten kreeg volop lof voor zijn slimmigheidje.

Gefeliciteerd met je debuut, Sten!

Vind ik leuk 3

Artikel delen