blok-oranje-rood

Scheids bedankt!

blok-oranje-rood

Morgen beginnen veel teams aan de competitie ’21-’22. Eindelijk weer lekker voetballen, om het echie. Dat we wedstrijden kunnen spelen, hebben we voor een groot deel te danken aan de aanwezigheid van (club)scheidsrechters. Wist je dat het van 25 september t/m 3 oktober de Week van de scheidsrechter is? Een mooi moment om samen te zeggen: scheids bedankt!

[ux_gallery ids=”24915,24914,24913,24912″ style=”none” depth_hover=”2″]

[gap]

Zonder scheids geen wedstrijd

FC Zutphen is blij met de inzet van veel (club)scheidsrechters. Het is vrij eenvoudig: zonder scheids is er geen wedstrijd. Want je gelooft toch niet dat 22 fanatieke voetballers de wedstrijd zelf in goede banen leiden? Daar zorgt een scheidsrechter voor. En dat is maar goed ook, want die is objectief en heeft de juiste kennis.

Kop gebruiken

Dit weekend razen we weer over de groene mat. We halen alles uit de kast om die felbegeerde 3 punten binnen te slepen. Hoewel… alles? Laten we het leuk houden. De scheidsrechter bepaalt de grenzen en fluit waar nodig. Laten we onze kop erbij houden en er sportieve wedstrijden van maken. Dat is leuk voor jezelf, voor supporters en voor de scheidsrechter natuurlijk.

Bedankt scheidsrechters

Namens al onze leden en volgers: scheidsrechters bedankt voor al jullie inzet. En wat gaaf om te zien dat jullie moeiteloos een tweede of soms zelfs een derde wedstrijd fluiten… op 1 dag.

Clubscheidsrechters

Dankzij de inzet van onze clubscheidsrechters is er vrijwel altijd een scheidsrechter beschikbaar voor voetbalwedstrijden. Lijkt het je ook leuk om wedstrijden te fluiten? Neem dan contact op met Dick Somsen, via +31575-441941.

Vind ik leuk 0