blok-oranje-rood

Rens Bleumink en Herbert de Visser nieuw trainersduo FC Zutphen JO15-1

blok-oranje-rood

Rens Bleumink en Herbert de Visser zijn met ingang van komend seizoen de nieuwe trainers van FC Zutphen JO15-1. Het trainersduo, dat al een aantal jaren samenwerkt, maakt de overstap van de onderbouw (JO11) naar de bovenbouw in onze jeugdafdeling. Een uitdaging die past bij de ontwikkeling van de trainersloopbaan van beide heren.

JO15-1 een team met potentie

Ondanks een moeilijk seizoen heeft het JO15-1 voldoende voetballende capaciteit laten zien om komend seizoen op niveau te presteren. Aan Rens en Herbert de taak om de voetballers individueel en als team door te ontwikkelen. Discipline en vooral spelvreugde, maar ook goede trainingen moeten hieraan een bijdrage leveren. Een uitdaging die beide heren graag willen aangaan.

Stabiliteit

Met de benoeming van Rens en Herbert verwacht de TC een volgende stap te maken in de stabiliteit van onze groep met trainers. Goede trainers zijn voor onze club cruciaal om op niveau te kunnen blijven presteren. Dat vraagt om investeringen door de club, maar ook om bereidwilligheid vanuit (leden van) de FC Zutphen. Zo leiden we spelers en ook trainers op. We wensen Rens, Herbert en de voetballers van de JO15-1 veel plezier en een mooi voetbalseizoen toe.

Technische commissie

Vind ik leuk 15