blok-oranje-rood

Pupillen van de week zorgen voor ‘verwarring’

blok-oranje-rood

Het is zaterdagmiddag, even na 15.30 uur. Geroezemoes rondom het hoofdveld op Sportpark ‘t Meijerink. Er was een boel verwarring rondom de aftrap van de wedstrijd FC Zutphen – ZZC ’20. Zowel bij het publiek als bij de spelers. Want waarom ging de pupil van de week op onze eigen doelman af om te scoren? Hier klopte iets niet…

De oplettende kijker had het wél in de gaten. Want op het moment dat de pupil van de week richting onze doelman Siem Isselman dribbelde, snelde aan de andere kant van het veld ook een behendige jeugdspeler met de bal aan de voet richting de doelman van ZZC. Nog een pupil van de week! Is dat niet een beetje overdreven? Nee hoor! Arvin en Elmar zijn tweelingbroers en spelen samen in de jeugd van FC Zutphen. Ze hadden de eer om samen pupil van de week te zijn. En zo kon het dus gebeuren dat zowel de doelman van ZZC ’20, als onze eigen Siem Isselman werd gepasseerd voorafgaand aan de wedstrijd.

[ux_image id=”28447″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Samen

Het was een leuke middag voor de tweeling. Samen met de scheidsrechter en de spelers mee het veld op. Allebei een wedstrijdbal onder de arm. En dus samen scoren bij de aftrap. Het ging ze uitstekend af. En ook samen op handtekeningenjacht in de kleedkamer van het 1e elftal. De bal die ze van de PSC cadeau kregen werd voorzien van zovele mogelijk handtekeningen.

Hulp

Of de support van Arvin en Elmar geholpen heeft? Nou en of! Het werd 3-0 voor FC Zutphen 1, met mooie doelpunten van Luuk en Benjamin. We hopen dat jullie een toffe middag hebben gehad Arvin en Elmar.

Arvin en Elmar in actie

Check de FC Zutphen Insta post om Arvin en Elmar in actie te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 4