blok-oranje-rood

Partnerclubactie: met korting naar Vitesse – Cambuur

blok-oranje-rood

Lijkt het jou tof om naar een wedstrijd van Vitesse te gaan? Dat komt goed uit. Omdat Vitesse en FC Zutphen partnerclubs zijn kun je extra voordelig naar de wedstrijd Vitesse – Cambuur. Dat is op zondag 10 april a.s. Lees even goed hoe je kaartjes kunt bestellen. Zien we elkaar 10 april in GelreDome?

[ux_image id=”28509″ image_size=”original”]

[gap]

Steun Vitesse én FC Zutphen

Als partnerclub van Vitesse kunnen leden van FC Zutphen op 10 april naar de wedstrijd Vitesse – Cambuur. Er zijn kaarten beschikbaar voor een speciaal vak op de Oost-tribune (Charly Bosveld-tribune). Kaarten zijn te koop voor € 10 per persoon; kinderen tot 16 jaar hebben al een kaartje voor € 5. Per verkochte kaart krijgt FC Zutphen € 2,50 terug voor in haar clubkas. Met een kaartje voor Vitesse tegen SC Cambuur steun je naast Vitesse dus ook je eigen voetbalvereniging!

Kaartjes bestellen

Op de club worden Vitesse flyers uitgedeeld. Op een flyer vind je een kortingscode. De leeftijdscoördinatoren delen deze flyers uit. Vraag hen om een flyer, of doe dat via je trainer of leider.

Zo bestel je kaartjes (max 4):

  1. Scoor een flyer met kortingscode
  2. Ga naar www.vitesse.nl/zutphen
  3. Lees daar goed de uitleg
  4. Bestel je kaartje(s) met de kortingscode

We wensen je superveel plezier bij de wedstrijd. Ga je met veel vrienden of vriendinnen?

Wedstrijdinformatie

  • Vitesse – Cambuur
  • GelreDome Arnhem
  • Zondag 10 april 2022
  • Aftrap wedstrijd 14:30 uur.
  • Let op: eigen vervoer

Partnership Vitesse en FC Zutphen

FC Zutphen en Vitesse investeren allebei, ieder op een eigen niveau, in het opleiden van jeugd en jeugdtrainers. Dat doen we om de kans op de ontwikkeling van vaardigheden en talenten van jeugd te verhogen. Deze aanpak schept een band, die versterkt wordt door onze regionale binding. FC Zutphen en Vitesse willen graag van elkaar leren en elkaar helpen, om zo onderdelen als jeugdopleiding en scouting te verbeteren. Daarom zijn we sinds augustus 2020 een partnership aangegaan.

Vind ik leuk 4