blok-oranje-rood

Opa Freddy, zwemmen, trainen en naar een Platzconcert

blok-oranje-rood

Op de vroege vrijdagmorgen werden we verrast door onze medisch verzorger Freddy van den Bosch, dat hij voor de eerste keer opa was geworden van een gezonde kleinzoon Siem.

Tijdens de inname van de zelftesten en koffie drinken in Duxer Alm, nam Hans Nijland met zijn gezin afscheid van onze groep. Hans en Aaron bedankten de organisatie en de spelers en begeleiders voor de geweldige dagen die ze gehad hadden.
[ux_image id=”24001″]

[gap]

Daarna gingen we in de bus op weg naar een training van een kleine 2 uur op het sportpark van SC Wald. Er werd intensief getraind en vooral het 2e liet zich daarin van de goede kant zien.
[ux_image id=”23999″]

[gap]

Het was ondertussen zonnig en warm geworden. Om die reden werd het mooie zwembad van Krimml een bezoek gebracht. Tevens waren daar mogelijkheden om allerlei sporten te beoefenen zoals tafeltennis en volleybal.

Het mediateam maakte van de mogelijkheid gebruik om een interview te filmen met de beide trainers Mark Horsman en Toon Hillebrand.

Daarna werden er op de terrassen en velden ontspannen met elkaar gesproken onder het genot van een drankje. Om kwart over 5 gingen we weg naar onze appartementen in Hochkrimml.

Om 20.00 uur vertrokken met de bus naar Wald waar we uitgenodigd waren om het Platzconcert bij te wonen. Wat vooral opviel was de gemoedelijke en gezellige sfeer die er heerste en de Tiroler muziek die volop gespeeld werd.

Om 22.00 uur kregen de jongens de gelegenheid om een paar nummers te zingen en dat deden ze met veel enthousiasme. Jesse de Vries bedankte de organisatie van het Platz concert voor de uitnodiging en sprak zijn waardering uit voor met name de hulpdiensten die uitstekend werk verricht hadden tijdens de storm en de enorme hoeveelheden regen, die veel schade had veroorzaakt.

Daarna hadden de jongelui in de Duxer Alm nog een gezellige bijeenkomst, die tot in de kleine uurtjes duurde. Morgen is het al weer de laatste dag en zullen de beide trainers een pittige training voor de jongens klaar hebben staan, om zo dit zeer geslaagde trainingskamp sportief af te sluiten

Verslag: Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0