Oefenprogramma winterstop FC Zutphen

Als voorbereiding op de 2e helft van het seizoen, start FC Zutphen a.s. zaterdag 7 januari de oefencampagne. Er wordt om 14.00 uur op eigen veld tegen DESZ uit Zwartsluis gespeeld. DESZ is een zaterdag 2e Klasser, die in deze regio op trainingskamp verblijft.

Nieuwjaarsreceptie

De wedstrijd FC Zutphen – DESZ vindt plaats voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarsreceptie. De inloop van deze feestelijkheid is vanaf 16.30 uur.

Dinsdag tegen Witkampers

Op dinsdagavond 10 januari komt zondag 2e klasser VV Witkampers op bezoek. Deze wedstrijd begint om 20.15 uur. De club wordt getraind door oud FC Zutphen trainer Jeroen van der Tol. Ook in de oefencampagne, voor aanvang van de competitie, speelden beide clubs tegen elkaar in Laren. De aantrekkelijke wedstrijd eindigde toen in een 2-2 gelijkspel.

Op bezoek in Wierden

Op zaterdag 14 januari gaat FC Zutphen op bezoek bij SVZW in Wierden. Deze wedstrijd, op Sportpark het Lageveld, begint om 14.45 uur. SVZW heeft een sterk team, dat op dit moment in de subtop van de zaterdag 1e klasse staat. Een mooie uitdaging dus voor ons 1e elftal.

Competitie hervat op 21 januari

De competitie wordt hervat op zaterdag 21 januari, met een thuiswedstrijd (15.00 uur) tegen het sterke VV Oene. FC Zutphen verdedigt in de competitie een voorsprong van 5 punten op de nummer 2 SV Twello, met nog 2 wedstrijden te spelen in de 1e periode. De oefencampagne vormt daarmee een prima voorbereiding op deel 2 van de competitie.

Gerjan Nijland

Vind ik leuk 2

Artikel delen