Afgelopen woensdag nam de 1e selectie afscheid van een vijftal spelers. Sem Veeger, Lucas Hengstenberg, Khen Bakkerweerd, Luuk Meijer en Jelle Macaré werden door de club en door hun teamgenoten uitvoerig bedankt voor hun bewezen diensten voor FC Zutphen.

Dankwoorden en cadeaus

Eerst namen beurtelings Herman Tuininga en Ruud Evers het woord. Zij spraken hun dank en waardering uit voor het vertrekkende vijftal. Als herinnering aan hun periode bij de club ontvingen de spelers een wedstrijdshirt met hun naam op de rug. Het vaste rugnummer van de spelers maakte plaats voor een bijzonder rugnummer, namelijk het aantal gespeelde wedstrijden in het 1e elftal. Dat zorgde bij Jelle Macaré voor een afwijkend formaat. Want 204 caps passen er niet zo eenvoudig op. Jesse de Vries (mooie woorden) en David te Slaa (fraaie cadeaus) zorgden namens de spelersgroep voor een passend afscheid van Sem, Lucas, Khen, Luuk en Jelle. Tot slot ontvingen ook de leden van de technische staf en diverse vrijwilligers namens de selectie mooie dankwoorden en leuke cadeaus.

Maar liefst 450 caps op een rij

Op de foto zien we de 5 vertrekkende spelers nog 1x samen in het oranjerood. Maar liefst 450 caps op een rij. Wie aan dat aantal twijfelt, moet de rugnummers op foto 2 maar even bij elkaar optellen.

Tot ziens!

Sem, Lucas, Khen, Luuk en Jelle: nogmaals heel veel dank voor al jullie inzet voor – en betrokkenheid bij – onze club. Veel geluk gewenst met jullie nieuwe avonturen. Tot ziens!

Vind ik leuk 12

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!