Nathan Greven verlaat FC Zutphen na dit seizoen. De talentvolle aanvaller vertrekt naar CSV Apeldoorn. De Technische Commissie heeft geprobeerd Nathan voor onze club te behouden. Maar Nathan heeft aangegeven na ruim 3 seizoenen in de selectie van FC Zutphen verder te willen kijken en zich verder te willen ontwikkelen bij een andere club.

Foto: Hans ten Brinke

Ontwikkeld tot veelzijdige speler

Het is jammer voor FC Zutphen om zo’n talentvolle speler te moeten gaan missen. Nathan is opgeleid bij FC Zutphen en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige speler. Talent blijft niet onopgemerkt en ondanks dat we zijn vertrek betreuren, wensen we Nathan veel succes bij zijn nieuwe avontuur.

Blijven opleiden

Gelukkig beschikken wij over een jonge talentvolle selectie. En er komt nieuwe aanwas vanuit de jeugdafdeling, die ook staat te trappelen om de stap naar de selectie te maken. Dat is ook waar wij als club voor staan: onze jeugd opleiden om vervolgens met onze selecties zo hoog mogelijk te voetballen.

Positief afsluiten

Nathan heeft aangegeven dat hij hoopt dat hij dit seizoen nog in actie kan komen voor FC Zutphen. Hij wil in de wedstrijden die hopelijk nog volgen graag een belangrijke rol vervullen. Ook wij hopen natuurlijk dat er dit seizoen nog gespeeld wordt en gunnen Nathan een positieve afsluiting van zijn periode bij FC Zutphen.

Tekst: Wouter de Haan, Hans Nijland (Technische Commissie)

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!