blok-oranje-rood

Mooi verjaardagscadeau voor Siem Isselman

blok-oranje-rood

Of het op zijn wensenlijst stond voor zijn 19e verjaardag? Dat weten we niet. Maar dat Siem Isselman met een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Eerbeekse Boys een mooi cadeau kreeg op zijn verjaardag, is een feit. De doelman van FC Zutphen JO19-1 stond onder de lat, hield met een spectaculaire redding zijn doel schoon en deelde mee in de feestvreugde na de 7-0 overwinning.

[ux_gallery ids=”28075,28074″ style=”none” type=”slider” columns=”1″ slider_nav_style=”circle” slider_nav_color=”light” auto_slide=”5000″ image_size=”original”]

[gap]

Blessure Joey Wolsink

Omdat 1e doelman Joey Wolsink een vervelende polsblessure heeft opgelopen, kwam de plek in het doel van FC Zutphen 1 zaterdag vrij. Siem Isselman verving Joey en deed dat naar behoren. Veel kreeg hij niet te doen. De jonge doelman reageerde een aantal malen attent op diepe ballen van de bezoekers en voorkwam daarmee dat Eerbeekse Boys gevaarlijk kon worden.

Fantastische redding

Slechts 1x kon de jarige doelman zijn klasse echt laten zien. Op een hard schot van afstand volgde een fantastische redding. Met een katachtige reactie plukte Siem de bal uit de kruising en voorkwam daarmee een tegendoelpunt. ‘Die was wel lekker ja’, was zijn nuchtere en tevreden reactie na afloop.

Vind ik leuk 0