Of het op zijn wensenlijst stond voor zijn 19e verjaardag? Dat weten we niet. Maar dat Siem Isselman met een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Eerbeekse Boys een mooi cadeau kreeg op zijn verjaardag, is een feit. De doelman van FC Zutphen JO19-1 stond onder de lat, hield met een spectaculaire redding zijn doel schoon en deelde mee in de feestvreugde na de 7-0 overwinning.

Blessure Joey Wolsink

Omdat 1e doelman Joey Wolsink een vervelende polsblessure heeft opgelopen, kwam de plek in het doel van FC Zutphen 1 zaterdag vrij. Siem Isselman verving Joey en deed dat naar behoren. Veel kreeg hij niet te doen. De jonge doelman reageerde een aantal malen attent op diepe ballen van de bezoekers en voorkwam daarmee dat Eerbeekse Boys gevaarlijk kon worden.

Fantastische redding

Slechts 1x kon de jarige doelman zijn klasse echt laten zien. Op een hard schot van afstand volgde een fantastische redding. Met een katachtige reactie plukte Siem de bal uit de kruising en voorkwam daarmee een tegendoelpunt. ‘Die was wel lekker ja’, was zijn nuchtere en tevreden reactie na afloop.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!