blok-oranje-rood

Mogelijkheden om overdag te trainen

blok-oranje-rood

Vanwege de aangescherpte maatregelen die momenteel actief zijn, is ons sportpark van 17.00 tot 5.00 uur gesloten. We kunnen dus niet trainen volgens het gebruikelijke trainingsschema. Hoe we (jeugd)teams toch de mogelijkheid bieden om overdag te voetballen, lees je hieronder.

[ux_image id=”26496″]

[gap]

Planning

We hebben een planning gemaakt. Op de planning zie je terug welke teams er op welke dag, op welke tijd en op welk veld kunnen komen voetballen.

Trainer beschikbaar?

Je kunt met je team alleen trainen als er een trainer beschikbaar is. Dat wordt per team door de trainer of leider aan de ouder(s) gecommuniceerd.

Ander moment dan gepland

Wil je met jouw team op een ander moment voetballen? Neem dan eerst contact op met Michiel van der Beek via Michiel.vanderBeek@fczutphen.nl of 06-10576745.

[button text=”Bekijk de planning voor trainingen” letter_case=”lowercase” color=”secondary” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/wp-content/uploads/2021/12/trainingsschema-corona-december-2021-2.xlsx” target=”_blank”]

[gap]

Zo kunnen we toch voetballen

We bieden teams hiermee de mogelijkheid om binnen de gestelde maatregelen doordeweeks overdag op ons sportpark te voetballen. We snappen dat dit vanwege school of werk niet voor elk team mogelijk is. Dat vinden we vervelend. We hopen dan ook dat deze situatie niet lang duurt.

Technische Commissie

Vind ik leuk 0