Vanwege de aangescherpte maatregelen die momenteel actief zijn, is ons sportpark van 17.00 tot 5.00 uur gesloten. We kunnen dus niet trainen volgens het gebruikelijke trainingsschema. Hoe we (jeugd)teams toch de mogelijkheid bieden om overdag te voetballen, lees je hieronder.

Planning

We hebben een planning gemaakt. Op de planning zie je terug welke teams er op welke dag, op welke tijd en op welk veld kunnen komen voetballen.

Trainer beschikbaar?

Je kunt met je team alleen trainen als er een trainer beschikbaar is. Dat wordt per team door de trainer of leider aan de ouder(s) gecommuniceerd.

Ander moment dan gepland

Wil je met jouw team op een ander moment voetballen? Neem dan eerst contact op met Michiel van der Beek via Michiel.vanderBeek@fczutphen.nl of 06-10576745.

Bekijk de planning voor trainingen

Zo kunnen we toch voetballen

We bieden teams hiermee de mogelijkheid om binnen de gestelde maatregelen doordeweeks overdag op ons sportpark te voetballen. We snappen dat dit vanwege school of werk niet voor elk team mogelijk is. Dat vinden we vervelend. We hopen dan ook dat deze situatie niet lang duurt.

Technische Commissie

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!