blok-oranje-rood

Milan Klaver maakt zijn debuut in het 1e

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO19-1 speler Milan Klaver maakte afgelopen zaterdag zijn debuut in het 1e elftal. In de slotfase van de wedstrijd tegen DVOV viel Milan in voor Mido Blok. FC Zutphen won de wedstrijd met 0-4.

Eerst nog gespeeld met eigen team

Zaterdagochtend kwam Milan eerst nog in actie met de JO19-1 (4-1 winst op Vorden). Daarna mocht hij zich bij de hoofdmacht melden voor de uitwedstrijd tegen DVOV. Vanaf de bank zag Milan, zoon van toekijkend toeschouwer en oud 1e elftalspeler Ruben Klaver, een open wedstrijd die pas na rust echt los kwam. Koud was het ook. ‘Maar gelukkig was er een lekker winterjasje en een dekentje’, lacht de debutant. Bij toekijken bleef het niet. In de slotfase mocht Milan zijn opwachting maken. Hij kwam in de ploeg voor doelpuntenmaker Mido Blok.

Goed voorbeeld

Teamgenoten Daan Schwachöfer en Siebe Beuker debuteerden 2 weken geleden. Met het debuut van Milan Klaver, is er een volgende debutant uit het team van trainers Boy Elskamp en Michalis Spiridakis bijgekomen. Net als Daan en Siebe, ging ook Milan na afloop van de wedstrijd graag met Michalis op de foto.

Gefeliciteerd

Milan, gefeliciteerd met je debuut in het 1e. En natuurlijk hopen we dat er nog veel wedstrijden bij komen voor je.

Vind ik leuk 4