blok-oranje-rood

Mark Mol nieuwe trainer JO17-1, Elskamp en Isselman verlengen

blok-oranje-rood

Mark Mol is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Zutphen JO17-1. Mark is op dit moment trainer van FC Zutphen JO17-2. Ook jeugdtrainers Boy Elskamp en Teun Isselman verlengen hun trainersavontuur bij onze club.

Mark Mol is sinds het begin van het huidige voetbalseizoen terug als trainer bij onze club. Hij heeft een rijk verleden als speler en trainer/coach van Wilhelmina SSS en WHcZ. Met veel plezier is hij dit seizoen trainer van FC Zutphen JO17-2. Na de zomerstop schuift hij een plek door naar de JO17-1. Michalis Spiridakis maakt het huidige seizoen af als trainer van FC Zutphen JO17-1, als vervanger van de onlangs gestopte Jos Paul.

Boy Elskamp blijft trainer JO15-1

De technische commissie is met Boy Elskamp overeengekomen dat hij ook volgend seizoen trainer is van FC Zutphen JO15-1. Zo blijft de ervaren trainer, die al veel jeugdteams onder zijn hoede heeft gehad, voor onze club behouden.

Teun Isselman trainer JO13-1

Er is nog meer goed nieuws. Teun Isselman is ook komend seizoen trainer van FC Zutphen JO13-1. De jeugdtrainer, die dit seizoen als speler zijn debuut maakte in het 1e elftal, kwam dit deze week met de Technische Commissie overeen.

[ux_image id=”20710″ image_size=”original”]

[gap]

Meer benoemingen volgen

De komende tijd volgen er meer benoemingen. De leden van de Technische Commissie werken er hard aan om voor alle jeugdteams de juiste trainers te vinden.

Vind ik leuk 0