blok-oranje-rood

Luuk Meijer vanaf volgend seizoen naar DZC ’68

blok-oranje-rood

Aanvoerder Luuk Meijer verlaat FC Zutphen na dit seizoen. Hij maakt de overstap naar Doetinchem en speelt na de zomerstop voor DZC ’68. Luuk speelt al zijn halve voetballeven voor FC Zutphen en kwam tot 99 wedstrijden in het 1e elftal.

[ux_image id=”30720″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Ambitie

‘Ik merk dat ik de sportieve ambitie heb om het nog een keer op een hoger niveau te laten zien. DZC ’68 biedt me die kans en daar heb ik na lang nadenken voor gekozen.’ Maar zo eenvoudig als dit klinkt, was zijn uiteindelijke keuze helemaal niet. Luuk heeft warme gevoelens voor zijn club. ‘FC Zutphen is en blijft een geweldige club. Daarom ben ik destijds ook teruggekeerd.’

Emoties

Er is binnen de club teleurstelling over het vertrek van de aanvoerder. Maar de stap hogerop wordt hem óók gegund. Twee emoties die om voorrang strijden bij de fanatieke achterban. ‘Die emoties begrijp ik goed. Ze horen bij dit soort beslissingen. Maar gelukkig ontvang ik ook veel felicitaties van mensen’.

Veel dank

Luuk, we bedanken je voor alles wat je voor onze club hebt betekend. Veel succes en geluk gewenst in Doetinchem. Je bent en blijft altijd welkom bij FC Zutphen, als speler en als supporter.

[ux_image id=”30730″ image_size=”original”]

[gap]

Vind ik leuk 7