blok-oranje-rood

Kwartfinale Achterhoek Cup: JO15-1 op bezoek bij FC Bergh

blok-oranje-rood

Op woensdag 9 maart worden in de categorie JO15 de kwartfinale wedstrijden gespeeld. Vier mooie affiches. FC Zutphen JO15-1 speelt in ‘s-Heerenberg tegen FC Bergh. Beide ploegen strijden om een plek in de halve finale.

[ux_image id=”27932″ image_size=”original”]

[gap]

FC Zutphen JO15-1, onder leiding van trainers Rico Stap en Siem Isselman, wist DZC ’68 JO15-1 vorige week in de tussenronde verrassend te verslaan en lijkt nu tot de favorieten voor de finale te behoren. Ook het combinatie-team uit Ulft, met spelers van de clubs SDOUC, Ulftse Boys, NVC, Etten en GWVV, heeft een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Zij hebben het ook in de competitie bijzonder goed gedaan. Ze wonnen de titel in de najaarscompetitie. Woensdag wacht voor dit combinatie-team de kwartfinale, thuis tegen AZSV JO15-1 op het veld van GWVV in Varsselder.

Maar er zijn meer kanshebbers. Voormalig winnaar van de Achterhoek Cup Sp Lochem JO15-1 is nu misschien een outsider, maar de trainers Perry van de Wal en Otto de Jonge hebben ook dit seizoen weer een goed team tot hun beschikking en heeft thuisvoordeel in de kwartfinale.

Na woensdag weten we welke 4 teams in de halve finale uitkomen. De winnaar van het combi-team uit Ulft vs AZSV JO15-1 treft de winnaar van de wedstrijd Sp Lochem vs UNO ’21 JO15-1. De wedstrijd tussen FC Bergh JO15-1 tegen hoofdklasser FC Zutphen JO15-1 wordt geen gemakkelijke opgave voor het team uit Zutphen. De winnaar van de clash in ’s-Heerenberg speelt tegen de winnaar van de wedstrijd Vorden JO15-1 vs ZZC’21 JO15-1.

Perry Boersbroek

Vind ik leuk 0