blok-oranje-rood

Koen Hulleman Man van de wedstrijd tegen Tubantia

blok-oranje-rood

Koen Hulleman werd na afloop van de wedstrijd FC Zutphen – Tubantia uitgroepen tot Man van de wedstrijd. Koen liep op dat moment nietsvermoedend richting de warme kleedkamer, maar hoorde van een aantal supporters dat hij zich op het veld mocht melden voor de huldiging. En zodoende stond hij nog wat langer in de regen, om zijn welverdiende prijs in ontvangst te nemen.

Wereldgoal

Het doelpunt dat Koen in de 2e helft maakte heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat Koen tot Man van de wedstrijd werd verkozen. De multifunctionele linksachter maakte een prachtig doelpunt. Hij werd aangespeeld door Timon Kuiper, nam de bal en bedacht zich niet. Een vlammend schot volgde en de bal sloeg met hoge snelheid tegen de touwen. Een absolute wereldgoal. En een belangrijke bovendien, want met zijn doelpunt bracht Koen beide ploegen weer in evenwicht. Naast zijn doelpunt, speelde Koen een goede wedstrijd waarbij hij zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje stond.

Felicitaties

Uit handen van bestuurslid Max Jaspers Focks ontving Koen de felicitaties en de prijzen die horen bij de verkiezing tot Man van de wedstrijd. Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door onze PSC.

Vind ik leuk 4

Artikel delen

Het laatste nieuws