blok-oranje-rood

Klaar voor het nieuwe seizoen

blok-oranje-rood

De fotoshoot voor de teamfoto en spelersfoto’s is een inmiddels traditioneel moment in de loop van de voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen. Twee weken geleden ging de volledige 1e selectie van FC Zutphen op de foto. En afgelopen zaterdag was het de beurt aan de vrouwen van FC Zutphen. Bekijk hieronder het resultaat!

[ux_gallery ids=”32428,32430,32429″ style=”default” lightbox_image_size=”original” type=”slider” columns=”1″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside” image_size=”original”]

[gap]

Opstelling

Wie denkt dat een teamfoto van onze vrouwen – en herenselectie even snel gemaakt wordt, heeft het mis. Zorgvuldig wordt er vooraf een opstelling bepaald. Omdat de keepers en de technische staf een afwijkende kleur dragen, krijgen zij een speciale plek in de opstelling. Zo wordt het een rustig geheel. Daarna is de focus van de groep op de fotograaf. Recht vooruit kijken, klein lachtje en… tik tik tik tik.

Spelersfoto’s

Van alle spelers en speelsters zijn ook meerdere spelersfoto’s gemaakt. Op FC Zutphen Instagram en op de pagina van FC Zutphen 1 zag je er misschien al wel een aantal voorbijkomen.

Goal celebration GIFjes

Dit jaar krijgen de spelers van het 1e elftal een eigen goal celebration GIF. Hopelijk stimuleert dat de spelers om veel te scoren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 1