blok-oranje-rood

Khen Bakkerweerd, Lucas Hengstenberg en Sem Veeger stoppen bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Om uiteenlopende redenen hebben Khen Bakkerweerd, Lucas Hengstenberg en Sem Veeger besloten om na dit seizoen te stoppen als speler van FC Zutphen. Het drietal is samen goed voor 147 wedstrijden in het 1e elftal. We gaan ze missen en FC Zutphen is het drietal dan ook veel dank verschuldigd voor al hun inzet voor de club.

[ux_image id=”30757″ image_size=”original”]

[gap]

Vriendenteam

Khen Bakkerweerd speelt vanaf komend seizoen in een vriendenteam bij vv Oeken. Khen debuteerde in het seizoen 2014 – 2015 onder voormalig hoofdtrainer Edwin van Nijen in het 1e elftal. De verdediger speelde 74 wedstrijden voor FC Zutphen 1.

Focus op andere sporten

Ook Lucas Hengstenberg stopt met voetballen. De linksback, die dit seizoen vrijwel alle wedstrijden speelde, gaat zich richten op andere sporten. En die zijn moeilijk te combineren met het trainen en voetballen bij FC Zutphen. Lucas maakte in het seizoen 2019 – 2020 voor het eerst zijn opwachting in het 1e elftal en speelde in totaal 37 wedstrijden in het 1e.

Verhuizing naar Utrecht

Tot slot vertrekt ook Sem Veeger. De behendige aanvallende middenvelder verhuist naar Utrecht en gaat daar op zoek naar een nieuwe club. Sem kwam 36 wedstrijden in actie voor FC Zutphen 1. Net als Lucas begon Sem al op jonge leeftijd met voetballen bij FC Zutphen. In het seizoen 2017 – 2018 debuteerde Sem in het 1e elftal. Afgelopen seizoen had Sem veel pech met een vervelende knieblessure. Maar in de wedstrijden die hij speelde liet hij regelmatig zijn klasse zien.

Veel dank

Khen, Lucas en Sem: we bedanken jullie voor alle mooie jaren bij FC Zutphen, waarbij we hebben genoten van jullie inzet en spel. Veel geluk gewenst! En natuurlijk hopen we jullie, als het past in jullie nieuwe agenda’s, nog regelmatig langs de lijn te zien. Tot ziens!

Vind ik leuk 9