Kevin Ooms is terug bij FC Zutphen. De 29-jarige verdediger maakt de overstap van stadsgenoot Be Quick naar onze club. Kevin begint aan zijn tweede periode in ons oranjerode shirt. Hij speelde eerder al 5 seizoenen in de jeugd van WHcZ en FC Zutphen. Na een aantal voetbalavonturen is hij nu dus weer terug bij onze club.

Kampioen 2e Divisie

De eerste periode bij onze club duurt 5 seizoenen voor Kevin. Hij begint in 2005 in de C1 van WHcZ (later FC Zutphen). Hij maakt onderdeel uit van een succesvolle lichting. Zijn laatste seizoen sluit hij dan ook af met een prachtige prijs. Met FC Zutphen A1 behaalt hij het kampioenschap in de 2e Divisie.

De Graafschap

Dankzij het succesvolle seizoen met FC Zutphen krijgt Kevin de mogelijkheid om bij De Graafschap te spelen. Hij speelt daar eerst een jaar bij De Graafschap A1 en sluit vervolgens aan bij Jong De Graafschap. Na zijn avontuur in Doetinchem speelt hij een seizoen in de Topklasse bij HSC ’21. Kevin beproeft zijn geluk vervolgens in Barneveld. Hij speelt met SDVB maar liefst 5 seizoenen in de 1e klasse en in de Hoofdklasse. Mede vanwege de reisafstand kiest Kevin ervoor om dichter bij huis te voetballen. Hij vervolgt zijn sportieve loopbaan bij Be Quick Zutphen, de club waar hij ooit als kleine jongen begon met voetballen.

Terug bij FC Zutphen

En nu is Kevin terug bij FC Zutphen. En daar is hij blij mee. ‘FC Zutphen is een hele grote club. En als je kijkt naar het sportpark, de faciliteiten en het enorme ledenaantal dan hoort het 1e elftal op een hoger niveau actief te zijn dan in de huidige 3e klasse. Ik denk dat het dan ook het voornaamste doel moet zijn van onze selectie elftallen, om met een herkenbaar FC Zutphen team mee te doen om de kampioenschappen. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij!’

Welkom terug Kevin!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 11

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!