blok-oranje-rood

Kevin Ooms Man van de wedstrijd tegen Barbaros

blok-oranje-rood

In de slotfase van de wedstrijd FC Zutphen – Barbaros schalde de stem van omroeper René Bickes over Sportpark ‘t Meijerink. Hij deelde het bericht dat Kevin Ooms was uitgeroepen tot Man van de wedstrijd. Kevin speelde een sterke wedstrijd, maar op het moment van omroepen moest het hoogtepunt van het duel – en dus ook van Kevin – nog komen…

Winnende doelpunt

In de allerlaatste seconden van de blessuretijd stuitte Timon Kuiper in het 16-metergebied op 3 verdedigers van Barbaros. De bal kwam terecht bij Michalis Spiridakis, die het overzicht behield en de inlopende Kevin Ooms bereikte. De Man van de wedstrijd dacht niet lang na en schoot het beslissende doelpunt tegen de touwen. Kevin werd bedolven onder uitzinnige medespelers en de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd: 2-1 voor FC Zutphen.

Mooie beloning

Het werd dus een mooie beloning voor Kevin, die als centrale middenvelder een sterke wedstrijd speelde. Zowel verdedigend als aanvallend liet de ervaren speler zich volop gelden. Hij dook bovendien een aantal malen gevaarlijk voor het doel van Barbaros op. En andersom was hij geregeld de speler die een gevaarlijke tegenstoot van de bezoekers onschadelijk maakte. ‘Dit is wel heel lekker hoor. Dit seizoen viel het een paar keer de voor ons verkeerde kant op. Nu waren wij zelf een keer aan de beurt om in de slotfase toe te slaan’, glunderde de Man van de wedstrijd, die daarna met Aloys Rouweler op de foto ging en de bijbehorende cadeaus ontving.

Vind ik leuk 7