blok-oranje-rood

JO17-1 gaat zaterdag vol voor promotie naar Divisie niveau

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO17-1 speelt zaterdag op eigen veld tegen FC Winterswijk. De inzet van het duel is helder: bij winst promoveert de JO17 naar Divisie niveau. En dat is wat de spelers en de begeleiding rondom het team graag willen. De wedstrijd begint om 12.30 uur. We rekenen op veel publiek om onze jongens te steunen.

[ux_image id=”30304″ image_size=”original”]

[gap]

Pittige klus

De JO17-1 stond al eens eerder voor een pittige klus. Wie herinnert zich niet de historische penaltyreeks waarmee het team nationale bekendheid kreeg? En 2 weken geleden werd de ploeg na een pittig seizoen met de nodige ups en downs kampioen in de Hoofdklasse N. Dat was op zich verdiend, al werd het tot het slot spannend en gaf het aantal gescoorde doelpunten (+1) de doorslag.

Uitdaging

Nu staat de J017-1 dus voor de uitdaging om te promoveren naar Divisie niveau. Promotie zou een enorme prikkel betekenen voor de spelersgroep, omdat het vraagt om een volgende stap in ontwikkeling en voetbalvaardigheden.

Support gewenst

Een promotiewedstrijd is natuurlijk spannend. FC Zutphen kan alle steun en aanmoedigingen van het publiek goed gebruiken in de strijd met FC Winterswijk. Kom zaterdag 11 juni a.s om 12.30 uur de JO17-1 aanmoedigen op Sportpark ‘t Meijerink, zodat we samen strijden voor promotie!

Vind ik leuk 9