blok-oranje-rood

Jelle Macaré vertrekt naar CSV Apeldoorn

blok-oranje-rood

Met ingang van het volgende seizoen speelt Jelle Macaré voor CSV Apeldoorn. Jelle speelt al zijn hele voetballeven voor onze club. Hij doorliep de jeugdopleiding en speelde 204 wedstrijden in het 1e elftal. De alleskunner is al jaren een vaste waarde in onze hoofdmacht en maakte maar liefst 10 seizoenen deel uit van de 1e selectie. Een eenvoudige beslissing om zijn club te verlaten was het dan ook niet.

[ux_image id=”30734″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Lastige beslissing

‘Ik vind het echt een hele lastige beslissing om FC Zutphen te verlaten. Ik speel hier al 22 jaar. FC Zutphen is mijn club en ik heb er heel veel fijne mensen leren kennen en veel vriendschappen aan overgehouden. Maar dit is voor mij de kans om op 28-jarige leeftijd rechtstreeks de stap naar de hoofdklasse te maken. Ik wil me heel graag meten op dat niveau. Natuurlijk begrijp ik dat er teleurstelling is bij de club. Maar ik hoop ook dat mensen het me gunnen. Ik zou het mezelf niet vergeven als ik deze kans niet pak.’

Veel dank

Bedankt voor alle mooie jaren, Jelle. Je begon als kleine jongen op Sportpark Helbergen. En je eindigt als grote meneer op Sportpark ‘t Meijerink, met meer dan 200 wedstrijden in het 1e elftal. We spreken daarom ook liever niet over een afscheid, maar over tot ziens. Want je bent en blijft altijd welkom bij jóuw club. Als speler, als supporter en als vriend van veel mensen die jou in hun oranjerode hart hebben gesloten. Succes in Apeldoorn!

[ux_image id=”30737″ image_size=”original”]

[gap]

Vind ik leuk 8