Tijdens het slot van de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen DVOV werd Jelle Macaré verkozen tot man van de wedstrijd. En dat was niet voor het eerst dit seizoen. Tegen de bezoekers uit Velp liet Jelle zijn voetbalkwaliteiten vaak zien. En dat leverde hem volkomen verdiend de titel man van de wedstrijd op.

Foto: Hans ten Brinke

In de wedstrijd tegen DVOV onderscheidde Jelle zich met zijn betrouwbare werk als verdediger. Maar natuurlijk ook met zijn prachtige kopdoelpunt in de eerste helft. Daarbij torende hij boven alles en iedereen uit en zorgde met een perfect getimede en onhoudbare kopbal voor de 2-0. Ook met zijn rushes van achteruit stichtte hij regelmatig gevaar voor het doel van de tegenstander.

Cadeaus en felicitaties

Uit handen van sponsorcommissie voorzitter Auke ten Cate ontving Jelle een bloemenbon van Weeldernis en een cadeaubon van Houx Sport. Met nog 4 finales voor de boeg hopen we dat mede door de inbreng van Jelle promotie naar de 2e klasse kan worden bewerkstelligd.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!