Arthur Isselman en Ido te Loo hebben besloten na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainers van FC Zutphen. Het besluit van het succesvolle trainersduo komt voor de spelersgroep, technische commissie en het bestuur van FC Zutphen als een verrassing.

Foto: Hans ten Brinke

Succesvolle start

FC Zutphen kende dit voetbalseizoen onder leiding van Isselman en Te Loo een vliegende start. In de competitie en in de bekercompetitie werden klinkende overwinningen behaald. Door de tweede corona piek ligt de competitie nu stil.

Verrassend besluit

Afgelopen donderdagavond informeerden de trainers de spelersgroep en technische commissie over hun genomen besluit. Het nieuws kwam als een verrassing. Beide trainers gaven aan dat de reden van hun besluit persoonlijke omstandigheden betreft.

Samen de klus aangegaan

Het trainersduo begon samen aan hun avontuur als hoofdtrainer van FC Zutphen. Een bewuste keuze en voorwaarde van de trainers. Samenwerking en gelijkwaardigheid is voor beide trainers belangrijk. Ido te Loo kan het trainerschap niet langer combineren met zijn drukke werkzaamheden. De situatie van Arthur Isselman ligt anders. Hij heeft 2 zonen die deel uit (gaan) maken van de selectie. Met zijn eigen aanwezigheid wordt dit geen wenselijke situatie, volgens Isselman. Deze 2 omstandigheden en de nadrukkelijke wens van het duo samen hoofdtrainer te zijn, liggen aan de basis van hun genomen besluit.

Gebrand op goed seizoen

Beide trainers spraken vurig uit dat ze er samen met de jonge en gretige spelersgroep vol voor gaan om de doelstellingen voor dit voetbalseizoen – zodra het wordt hervat – te behalen.

Nieuwe hoofdtrainer gezocht

Het bestuur, de technische commissie en de spelersgroep betreuren het besluit van het trainersduo. FC Zutphen gaat spoedig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen.

Tekst: Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud Jansen Venneboer
23 november 2020 22:23

Jammer, maar begrijpelijke uitleg. Plus wat Gerrit zegt!

Gerrit Wullink
23 november 2020 20:31

Jammer Thur en Ido maar wel eerst het karwei goed afmaken dus kampioen worden mannen.

2
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!