blok-oranje-rood

Ira Reerink nieuwe hoofdtrainer dames/meiden afdeling

blok-oranje-rood

Ira Reerink is vanaf aankomend seizoen de nieuwe hoofdcoach van FC Zutphen Dames 1. Zij wordt hiermee de opvolger van Henry Nierop, die de club na dit seizoen verlaat voor een nieuwe uitdaging bij stadgenoot De Hoven.

[ux_image id=”21219″ caption=”true”]

[gap]

Trainer sinds 2016

Ira is geen onbekende binnen de club. Al vanaf 2016 is ze actief als trainer. Net als veel andere trainers is Ira haar trainerscarrière begonnen als ouder van. Ira is zelf ook zeer verdienstelijk keeper geweest bij SSS’18 uit Overloon.

Echte doorzetter

De jongens en meiden die al eens onder Ira hebben getraind, weten dat zij een doorzetter is. Dat is ook te zien aan haar staat van dienst als coach. Ze heeft gewerkt met alle afdelingen, van de JO9 t/m de JO19. In 2019 maakte Ira de stap naar de meiden van FC Zutphen en heeft ze aan de basis gestaan van de huidige MO19.

Volgende stap

Ira is ambitieus en ongelofelijk fanatiek. Ook de keepers worden door haar flink onder handen genomen. Met haar gedrevenheid, fanatisme en dosis humor weet ze het beste uit menig voetbal(st)er naar boven te halen. We zijn dan ook erg blij voor Ira en voor FC Zutphen dat zij de volgende mooie stap in haar carrière bij ons maakt.

Dank aan Henry

Ira volgt Henry Nierop op. Wij danken Henry voor zijn inzet de afgelopen jaren. En we wensen hem veel succes bij De Hoven.

Vacature MO19

Er ontstaat een vacature voor een trainer bij de MO19. De komende periode gaat de technische commissie op zoek naar een goede invulling voor deze mooie functie.

Vind ik leuk 0