blok-oranje-rood

‘Ik ga FC Zutphen ontzettend missen, het clubgevoel is fantastisch’

blok-oranje-rood

Sem Veeger stopt voorlopig met voetballen bij FC Zutphen. Sem verhuist naar Utrecht en gaat daar op zoek naar een voetbalclub. Zo blijft de teller van zijn aantal caps voorlopig op 36 staan.

[ux_image id=”30750″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Utrecht

Sem licht zijn vertrek toe: ‘Ik stop bij FC Zutphen, omdat ik in Utrecht ga wonen. Dat is qua reisafstand te ingewikkeld om te combineren met trainen en wedstrijden spelen in Zutphen. Momenteel ben ik me nog aan het oriënteren bij welke club in Utrecht ik wil gaan voetballen. Maar dat komt vast goed.’

Mooie techniek

Dit seizoen speelde Sem minder wedstrijden dan hij wilde. Een slepende blessure hield hem lange tijd aan de kant. Tot teleurstelling van Sem zelf natuurlijk, maar ook de FC Zutphen supporters baalden van zijn afwezigheid. Ze zijn dol op Sem. En dat zegt veel over de goede indruk die Sem achterliet in de wedstrijden die hij in het 1e elftal speelde. Met zijn dreigende acties en mooie techniek maakte hij het veel verdedigers moeilijk.

De aanwezigheid en betrokkenheid van de supporters maakt het extra leuk om voor FC Zutphen te spelen

Clubgevoel

Sem zal zijn club missen. ‘Ja, absoluut. Ik ga FC Zutphen ontzettend missen. Het clubgevoel bij FC Zutphen is fantastisch. En ik ga de supporters erg missen. Hun aanwezigheid en betrokkenheid maakt het extra leuk om voor FC Zutphen te spelen.’

Geen definitief afscheid

Hoewel Sem verwacht de komende jaren in Utrecht te wonen, wil hij niet spreken van een definitief afscheid van zijn FC Zutphen. ‘Hopelijk kom ik over een tijd weer terug bij deze mooie club’, sluit hij af.

Veel dank

Sem, geweldig dat je na al die mooie jaren in de jeugd samen met veel vrienden de stap zette naar het 1e elftal. Daar liet je zien dat je fantastisch kunt voetballen. We gaan je missen en hopen je absoluut terug te zien in de toekomst. Veel geluk gewenst in Utrecht!

[ux_image id=”30745″ image_size=”original”]

[gap]

Vind ik leuk 2