Hoofdtrainers FC Zutphen verlengen hun contract

De technische commissie heeft namens FC Zutphen overeenstemming bereikt met Ira Reerink en Mark Horsman. Beide hoofdtrainers hebben een nieuwe overeenkomst getekend voor de komende 2 seizoenen. Deze week werden de handtekeningen gezet onder hun nieuwe overeenkomst met FC Zutphen.

[ux_gallery ids=”28568,28569″ style=”none” lightbox_image_size=”original” columns=”2″ image_size=”original”]

Foto’s: Hans Ten Brinke

[gap]

Fanatisme

Ira Reerink maakt indruk als hoofdtrainer van de damesafdeling van FC Zutphen. Onder andere door haar enthousiasme en fanatisme. Ze bouwt aan een elftal met speelsters die voor elkaar knokken en steeds meer automatismen laten zien in het onderlinge samenspel.

Gedreven

Mark Horsman is bezig aan zijn 1e seizoen als hoofdtrainer van FC Zutphen. De samenwerking tussen de gedreven trainer en onze club bevalt van beide kanten goed. Daarom kwam de club al in december 2021 een contractverlenging met Mark overeen. Deze week werden de handtekeningen ook daadwerkelijk gezet.

Continuïteit

Beide hoofdtrainers verlengen hun contract met 2 seizoen. Hiermee laat FC Zutphen zien vertrouwen te hebben in beide trainers. Het biedt Ira en Mark ook de mogelijkheid en tijd om een concrete bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze club op voetbaltechnisch gebied.

Succes en plezier

Ira en Mark, van harte gefeliciteerd. We wensen jullie veel succes en plezier; nu en ook de komende 2 seizoenen.

Vind ik leuk 9

Artikel delen