blok-oranje-rood

Hoofdtrainer Mark Horsman langer bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

FC Zutphen heeft met hoofdtrainer Mark Horsman overeenkomst bereikt over de verlenging van zijn contract. De huidige overeenkomst met de 39-jarige trainer loopt af in 2022 en is met 2 jaar verlengd.

[ux_image id=”27065″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

‘Doel is en blijft promotie’

Frank de Vries en Hans Nijland zijn namens de technische commissie tevreden met de uitkomst: ‘De samenwerking tussen Mark en FC Zutphen verloopt erg positief. We hebben een jonge en talentvolle groep. Aan Mark de taak om deze groep verder te ontwikkelen. En we willen dolgraag promoveren naar de 2e klasse. Promotie is en blijft dan ook de doelstelling’.

‘Nog lang niet klaar’

Ook Mark Horsman is blij met de verlenging van zijn contract. ‘Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Zutphen en ik ben hier dan ook nog lang niet klaar. De spelersgroep is talentvol en enthousiast en ik heb een goed begeleidingsteam. Dat werkt erg fijn. De club ontwikkelt zich op verschillende vlakken door. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. We hebben bij mijn aanstelling ook samen naar de lange termijn gekeken. Een contractverlenging met 2 jaar is daarbij vanuit de club en mijzelf een mooi signaal om daar samen aan te blijven werken.’

Vind ik leuk 1