blok-oranje-rood

Handtekeningen gescoord van Huntelaar op top toernooidag

blok-oranje-rood

Zaterdagochtend 3 juli ging de wekker al om 10 voor 7. Lekker ontbijten, voetbalkleren aan, tas in pakken en gaan met die banaan. We zouden om 10 voor 8 verzamelen bij FC Zutphen. Oeps! Wij waren iets te laat waardoor wij rechtstreeks naar het toernooi in Apeldoorn gingen.

[ux_image id=”23597″ image_size=”original”]

[gap]

We gingen naar het veld en wisten meteen waar wij heen moesten. Mama, Rens en Herbert hadden een plekje uitgezocht waar wij lekker konden zitten, precies tussen veld 7 en 8 waar wij bijna alle wedstrijden moesten spelen. We deden met 3 teams van de JO10 mee en er was ook nog een team van de JO9 op het toernooi.

We gingen lekker warm worden en daarna begon de eerste wedstrijd. Ieder team speelde 5 wedstrijden. De pauzes waren erg gezellig en sommige kinderen hadden wat lekkers mee en trakteerde dat. Op een gegeven moment hoorden wij dat Klaas Jan Huntelaar trainer was van een team en zochten hem op. We hadden de club helemaal afgezocht maar vonden hem niet. We deden nog een rondje en zagen een paadje waar wij nog niet hadden gezocht en kwamen op een ander veld uit en daar was Klaas Jan Huntelaar. We vroegen om een foto en een handtekening. Klaas Jan Huntelaar hield mij vast op de schouder tijdens de foto. En wat ik toen voelde is heel veel blijdschap.

De pauze was voorbij en de laatste wedstrijd stond op het programma. De JO10-3 speelde tegen de JO10-2 van FC Zutphen. Iedere wedstrijd deed er een speler mee van team 3 bij 2. Nu was ik aan de beurt. We wonnen met 3-1. Ik speelde heel goed en dat kwam vast door de handtekening van Klaas Jan op mijn rechter schoen. Het voetballen was klaar, op naar de prijs uitreiking. Het duurde best lang voordat de prijsuitreiking begon. We gingen met 2 bekers terug naar Zutphen. De JO10-3 is 5e geworden en de JO10-2 is 1e geworden. Trots nog even op de foto met het team.

Het team JO10-1 zat in een andere poule en begon pas later aan de wedstrijden. Ze waren nog aan het voetballen toen wij naar huis gingen. Ik weet niet precies wat daar de eindstand is geworden. Ik kijk terug op een hele gezellige dag met bijna alle kinderen van de JO10.

Julie Wassink

[ux_gallery ids=”23605,23604,23597,23598,23603,23602,23599,23600,23601″ style=”none” columns=”3″ depth_hover=”2″]

Vind ik leuk 0