Grote overwinning O23 selectie op SC Deventer in de Hanze Cup

De O23 selectie heeft met een grote overwinning het voorbeeld van het 1e kampioenselftal opgevolgd. Dinsdagavond werd Sportclub Deventer O23 in een wedstrijd om de Hanze Cup met maar liefst 13-1 verslagen.

Veel verschillende doelpuntenmakers

Topscorer Benjamin Roters speelde een uur mee en scoorde maar liefst 4 keer. Sandro Bruil, Michalis Spiridakis en Zidane el Hadouchi scoorden ieder 2 keer. En ook Floris de Boer, Sten Kamerman en Marnix Marsman vonden het net.

Aantal fraaie doelpunten

Op het nieuwe kunstgrasveld werden een aantal fraaie doelpunten gemaakt, waardoor de wedstrijd het aanzien, ondanks de kou, meer dan waard was. FC Zutphen begon vrij zwak aan de wedstrijd en tot de 35e minuut was het slechts 3-1. De tegentreffer van Sportclub Deventer in diezelfde minuut was eveneens een prachtig doelpunt, met een schot diagonaal in de kruising.

Goed spel Siebe Beuker en Nathan Greven

Siebe Beuker, als enige speler van de JO19, speelde als rechtsachter prima. Van zijn inspeelpasses kwam er geen enkele bij de verkeerde kleur terecht. En 1 van de doelpunten van Benjamin Roters ontstond na zijn fraaie assist. Nathan Greven mist nog wat wedstrijdritme, maar hij liet met zijn goede spel zien dat het team nog veel plezier aan hem kan beleven.

Volgende wedstrijden Hanze Cup

Op dinsdagavond 16 mei wordt er thuis gespeeld tegen Go Ahead Eagles O18 en op dinsdag 6 juni om 20.00 uur vindt de uitwedstrijd plaats tegen Sportclub Overwetering O23. FC Zutphen is in dit toernooi nog steeds ongeslagen.

Opstelling FC Zutphen: Siem Isselman, Siebe Beuker (60. Tycho Bloemen), Hidde van Kalker, Mido Blok (46. Sten Kamerman), Tim Scholten, Timon Kuiper, Nathan Greven, Michalis Spiridakis, Floris de Boer, Benjamin Roters (60. Marnix Marsman), Zidane el Hadouchi (46. Sandro Bruil)