blok-oranje-rood

FC Zutphen vertrokken naar Oostenrijk voor trainingsweek

blok-oranje-rood

Het trainingskamp van de 1e en 2e selectie van FC Zutphen is vandaag begonnen met de reis van Zutphen naar Hochkrimml. Om 7.00 uur vertrok de bus vanaf Sportpark ‘t Meijerink.

[ux_image id=”23899″ caption=”true”]

[gap]

Heftig weer

Diverse supporters waren al vooruit gereisd. De reis naar Oostenrijk verliep voorspoedig. Maar onderweg vernamen we via WhatsApp dat het er op zaterdagavond heftig aan toe is gegaan in Wald, het dorp waar ons trainingscomplex ligt. Door de forse regenbuien is er juist in het dorp waar wij trainen veel schade ontstaan. Wonder boven wonder is het sportveld van SC Wald nog bewaard gebleven.

[ux_image id=”23905″]

[gap]

Veilig aangekomen in Hochkrimml

De bus met spelers en begeleiding kwam om 19.45 uur aan in Hochkrimml. Onderweg was de temperatuur buiten op een gegeven moment 30 graden, maar een uur later was deze gedaald naar 14 graden.

Brand

Door een brand in het dorp was er in eerste instantie geen stroom in de appartementen. Maar door gezamenlijke krachten van de plaatselijke bevolking was dit probleem in de avond verholpen.

Aangepast programma

Door al deze perikelen wordt het programma morgen wat omgegooid. Morgenvroeg staat er een bergwandeling op het programma en morgenmiddag trainen we bij SC Wald. We zijn deze week afhankelijk van de weersomstandigheden. Wordt vervolgd!

Tekst: Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0

Artikel delen

Het laatste nieuws