Benjamin Roters speelt vanaf komend voetbalseizoen in het shirt van FC Zutphen. De jonge aanvaller komt over van De Graafschap, waar hij dit seizoen in het O21 team speelt. Benjamin (18) sluit aan bij de 1e selectie.

Foto: Hans ten Brinke

Geen onbekende

Benjamin is geen onbekende voor FC Zutphen. Voorafgaand aan zijn avontuur bij De Graafschap speelde hij een aantal seizoenen in de jeugdafdeling van onze club. Zijn goede spel werd beloond met een overgang naar Doetinchem.

Fijn dat Benjamin terugkeert

Hans Nijland vertelt namens de technische commissie: ‘Mooi dat een talentvolle speler als Benjamin Roters terugkeert bij de club. Hij heeft vorige week meegetraind, uitgebreid met een aantal mensen gesproken en vervolgens voor ons gekozen. Dat is mooi en ook de verdienste van onze selectie. Zij hebben best een aantal moeilijke jaren gehad. Maar de afgelopen seizoenen hebben ze met de trainers Arthur Isselman en Ido te Loo veel vertrouwen getankt. Daardoor staat er nu een gretige en gemotiveerde selectie. Mooi voor ons en voor Benjamin, dat hij bij ons aansluit. Nu is het aan de spelersgroep en aan de nieuwe technische staf onder leiding van Mark Horsman om de stappen naar een hoger niveau te gaan zetten.’

Lekker voetballen

Benjamin kijkt zelf ook uit naar volgend seizoen. ‘Ik wil plezier hebben in het spelletje en lekker voetballen bij FC Zutphen. Ik heb er zin in!’

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!