FC Zutphen verliest eerste wedstrijd in oefencampagne met 0-2 van WSV

FC Zutphen is de oefencampagne qua resultaat matig begonnen. Tegen tweedeklasser WSV uit Apeldoorn werd een 0-2 nederlaag geleden. De doelpunten vielen na rust. Diverse spelers van FC Zutphen waren nog op vakantie en bovendien werd er door beide teams volop gewisseld.

[ux_image id=”23887″ caption=”true”]

[gap]

Voor de rust was er een schot op de lat van Benjamin Roters, die van grote afstand uithaalde. Even later kwam FC Zutphen goed weg na een prima actie van WSV voorin. Maar FC Zutphen doelman Joey Wolsink redde voortreffelijk en kreeg daarbij wat hulp van de lat. Kort voor rust liet de goed spelende Mido Blok nog een goede mogelijkheid onbenut. De 0-0 stand was dan ook een juiste afspiegeling van de wedstrijd.

Na de rust zakte het tempo vooral bij FC Zutphen in en wist WSV in het laatste half uur 2 keer te scoren. Floris de Boer en Zidane El Hadouchi lieten goede mogelijkheden liggen om de stand een dragelijker aanzien te geven.Vanaf morgen gaat de selectie van FC Zutphen op trainingskamp in Hochkrimml. Tijdens deze week speelt FC Zutphen ook enkele wedstrijden tegen Oostenrijkse tegenstanders.