FC Zutphen is de oefencampagne qua resultaat matig begonnen. Tegen tweedeklasser WSV uit Apeldoorn werd een 0-2 nederlaag geleden. De doelpunten vielen na rust. Diverse spelers van FC Zutphen waren nog op vakantie en bovendien werd er door beide teams volop gewisseld.

Foto: Hans ten Brinke

Voor de rust was er een schot op de lat van Benjamin Roters, die van grote afstand uithaalde. Even later kwam FC Zutphen goed weg na een prima actie van WSV voorin. Maar FC Zutphen doelman Joey Wolsink redde voortreffelijk en kreeg daarbij wat hulp van de lat. Kort voor rust liet de goed spelende Mido Blok nog een goede mogelijkheid onbenut. De 0-0 stand was dan ook een juiste afspiegeling van de wedstrijd.

Na de rust zakte het tempo vooral bij FC Zutphen in en wist WSV in het laatste half uur 2 keer te scoren. Floris de Boer en Zidane El Hadouchi lieten goede mogelijkheden liggen om de stand een dragelijker aanzien te geven.Vanaf morgen gaat de selectie van FC Zutphen op trainingskamp in Hochkrimml. Tijdens deze week speelt FC Zutphen ook enkele wedstrijden tegen Oostenrijkse tegenstanders.

Wedstrijdfoto’s

Opstelling FC Zutphen: Joey Wolsink (Ezra Arends), Hugo Groters (Stan Murray), Jelle Macaré (Hidde Ruessink), Hidde van Kalker, Bas Jansen (Nils Vos), Benjamin Roters, Mido Blok, David te Slaa, Floris de Boer (Timon Kuiper), Niek Bakkerweerd, Zidane El Hadouchi (Guido Beernink)

Verslag: Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!