blok-oranje-rood

FC Zutphen start 2e helft van de competitie thuis tegen BWO

blok-oranje-rood

Op zaterdag 20 januari hervat FC Zutphen de competitie in de 2e klasse I met een thuiswedstrijd tegen BWO uit Hengelo (O). De blauwwitten staan 3 punten achter op FC Zutphen. In de 2e helft van de competitie moeten nog 15 wedstrijden worden gespeeld. Het kan dus nog alle kanten op.

Brede selectie

Positief is de brede selectie van FC Zutphen. Enkele spelers zijn van langdurige blessures teruggekeerd, zoals Mike Teeuw en Zidane el Hadouchi. En ook Jesse de Vries en Niek Bakkerweerd komen er aan. Maar ook jeugdspelers als Milan Klaver en Siebe Beuker ontwikkelen zich prima. En dat geldt eveneens voor de gedreven Tim Scholten. Dat betekent veel keuzemogelijkheden voor de trainers.

Pittige tegenstand

FC Zutphen speelt in een sterke competitie. Voormalige zondagploegen als ATC ’65, BWO, Rigtersbleek en Barbaros zijn pittige tegenstanders. Daarom is een brede selectie van groot belang. Er wordt positief gesproken over het spel van FC Zutphen. Maar het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, dus de 3 punten. En dat is bepalend waar je over 15 wedstrijden staat. De spelers hebben de steun van de supporters daarom hard nodig. Want van onderschatting door de tegenstander zal geen sprake meer zijn. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Groenhuijsen en we wensen een ieder een mooie en sportieve wedstrijd toe.

Presentatiegidsen beschikbaar

Voor de liefhebbers is er zaterdag een presentatiegids beschikbaar. De gidsen worden uitgedeeld. Geen exemplaar beschikbaar? Vraag Ruud Evers er even naar. Er zijn nog voldoende gidsen beschikbaar.

Vind ik leuk 7

Artikel delen

Het laatste nieuws