blok-oranje-rood

FC Zutphen op bezoek bij Be Quick

blok-oranje-rood

Zaterdag 17 september speelt FC Zutphen de laatste van 3 poulewedstrijden in de bekercompetitie. We treffen stadgenoot Be Quick. De wedstrijd begint om 15.00 uur en wordt gespeeld op Sportcomplex Zuidveen.

[ux_image id=”27333″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Beslissend duel voor poule winst

Zowel Be Quick als FC Zutphen won de wedstrijden tegen Koninklijke UD en Blauw Wit ’66. De wedstrijd van zaterdag is daarom beslissend in de strijd om winst in de poule. Be Quick won met 2-1 van Blauw Wit ’66 en was met 0-3 te sterk voor Koninklijke UD. FC Zutphen won afgelopen zaterdag in Holten met 4-6 van Blauw Wit. Een week eerder won de ploeg van Mark Horsman op eigen veld met 5-0 van Koninklijke UD.

Voorproefje

De bekerwedstrijd van zaterdag is voor beide clubs een interessant voorproefje. Want komend seizoen treffen ze elkaar nog tweemaal in de 3e klasse E.

Laatste ontmoeting

Be Quick en FC Zutphen speelden in januari van dit jaar nog tegen elkaar. FC Zutphen won de oefenwedstrijd op eigen veld met 5-0. Onze tegenstander zal gemotiveerd zijn om zaterdag een beter resultaat te behalen. We hopen op veel supporters en op een aantrekkelijke wedstrijd.

Vind ik leuk 6