Zaterdag 17 september speelt FC Zutphen de laatste van 3 poulewedstrijden in de bekercompetitie. We treffen stadgenoot Be Quick. De wedstrijd begint om 15.00 uur en wordt gespeeld op Sportcomplex Zuidveen.

Foto: Hans ten Brinke

Beslissend duel voor poule winst

Zowel Be Quick als FC Zutphen won de wedstrijden tegen Koninklijke UD en Blauw Wit ’66. De wedstrijd van zaterdag is daarom beslissend in de strijd om winst in de poule. Be Quick won met 2-1 van Blauw Wit ’66 en was met 0-3 te sterk voor Koninklijke UD. FC Zutphen won afgelopen zaterdag in Holten met 4-6 van Blauw Wit. Een week eerder won de ploeg van Mark Horsman op eigen veld met 5-0 van Koninklijke UD.

Voorproefje

De bekerwedstrijd van zaterdag is voor beide clubs een interessant voorproefje. Want komend seizoen treffen ze elkaar nog tweemaal in de 3e klasse E.

Laatste ontmoeting

Be Quick en FC Zutphen speelden in januari van dit jaar nog tegen elkaar. FC Zutphen won de oefenwedstrijd op eigen veld met 5-0. Onze tegenstander zal gemotiveerd zijn om zaterdag een beter resultaat te behalen. We hopen op veel supporters en op een aantrekkelijke wedstrijd.

Vind ik leuk 6

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!