blok-oranje-rood

FC Zutphen ontvangt Rigtersbleek

blok-oranje-rood

FC Zutphen ontvangt zaterdag Rigtersbleek uit Enschede op Sportpark ’t Meijerink. De vorige ontmoeting eindigde in 4-4, waardoor FC Zutphen het kampioenschap van de 1e periode miste. De wedstrijd duurde voor de FC Zutphen een paar minuten te lang waardoor Rigtersbleek nog langszij kwam.

Weinig krachtsverschil

De wedstrijd in Enschede eindigde gelijk en ook op de ranglijst is het verschil tussen beide ploegen gering. Rigtersbleek staat 3 punten onder FC Zutphen. Beide ploegen zijn er op gebrand zo ver mogelijk bij de 10e positie weg te blijven, omdat door de versterkte degradatieregeling de nummer 10 van de ranglijst nacompetitie speelt. Daarnaast doet FC Zutphen nog volop mee voor het kampioenschap in de 3e periode.

Kan FC Zutphen de goede vorm vasthouden?

De laatste 2 wedstrijden boekte FC Zutphen ruime overwinningen. Weliswaar tegen ploegen die laag staan, maar ook deze wedstrijden moeten gewonnen worden. Zaterdag ontbreken Mido Blok en Tim Scholten waarschijnlijk, maar is de rest van de groep fit. De technisch vaardige Michalis Spiridakis zal er weer bij zijn en ook Nathan Greven is weer fit. Mooi dat jonge talenten zoals Tijmen Tegelaar, Milan Klaver en Siebe Beuker, zich volop laten zien. Dit zijn jongens waar FC Zutphen in de toekomst veel plezier aan kan beleven.

Aantrekkelijk duel

Beide ploegen speelden in Enschede in de stromende regen een aantrekkelijk duel. We hopen dat het zaterdag ook een mooie wedstrijd wordt. FC Zutphen speelde afgelopen zaterdag voorin sterk, met een prachtige hattrick van Jesse de Vries. Maar ook Rigtersbleek bezit met Issy Wevers en Dylan Rickhoff gemakkelijk scorende spelers. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Welbers en begint om 15.00 uur. Er zal ongetwijfeld weer veel publieke belangstelling zijn, met een mooie sfeer op ’t Meijerink.

Vind ik leuk 4

Artikel delen

Het laatste nieuws