FC Zutphen ontvangt koploper ATC ’65

FC Zutphen speelt zaterdag 16 maart thuis tegen koploper ATC ’65. Onze tegenstander won afgelopen zaterdag op doelsaldo de 2e periode. ATC staat op doelsaldo bovenaan en heeft slechts 2 punten voorsprong op de nummer 4 op de ranglijst.

Titelfavoriet

ATC is de belangrijkste titelfavoriet. De ploeg heeft met afstand het beste doelsaldo en heeft verreweg de meeste doelpunten gescoord, namelijk al 52 in deze competitie. Bovendien is hun spits Ebi Willemsen met 23 doelpunten de topscorer in onze klasse.

Mooie wedstrijd in Hengelo

FC Zutphen speelde in de uitwedstrijd tegen ATC een van haar beste wedstrijden. De zeer aantrekkelijke wedstrijd eindigde in 3-3, nadat FC Zutphen na rust een 2-0 achterstand goed maakten. Dit resultaat vond plaats in een sterke periode van FC Zutphen. De laatste weken gaat het met de resultaten wat minder en zijn we afgezakt naar de middenmoot.

Blessures

FC Zutphen kampt met een aantal blessures. Nathan Greven is er vanwege hamstringklachten al een aantal weken niet bij. En afgelopen zaterdag moest ook Timon Kuiper geblesseerd het veld verlaten. Ook Mido Blok raakte aan het eind van de wedstrijd geblesseerd. Deze week zal bekeken worden of laatstgenoemde 2 spelers zaterdag weer voldoende fit zijn.

Aantrekkelijk duel

Iedereen hoopt op een herhaling van de voorgaande zeer aantrekkelijke wedstrijd. FC Zutphen zal mentaal en fysiek topfit moeten zijn om deze tegenstander weerstand te bieden. Een goed resultaat zou een mooie omslag kunnen betekenen naar een serie sterke wedstrijden. Zaterdagmiddag om 15.00 uur wordt de aftrap verricht op Sportpark ’t Meijerink en de publieke belangstelling zal ongetwijfeld groot zijn.

Optreden Han Lebbink

Tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd zorgt onze huismuzikant Han Lebbink voor een gezellige sfeer. Laten we er samen een mooie voetbalzaterdag van maken!