FC Zutphen ontvangt FC Aramea alsnog voor bekerduel

De bekerwedstrijd FC Zutphen – FC Aramea kon vorige week zaterdag niet doorgaan. Het duel wordt dinsdagavond 14 september om 20.00 uur alsnog gespeeld.

Tweede wedstrijd

Het betekent voor FC Zutphen de 2e krachtmeting in de bekercompetitie. Afgelopen zaterdag werd er met 1-3 gewonnen van Oranje Nassau. Een aantrekkelijke wedstrijd, met kansen aan beide kanten. Mede door goed keeperswerk van Joey Wolsink en 3 uitstekende FC Zutphen goals werd de wedstrijd in Zutphens voordeel beslist.

Corona en bliksem

FC Aramea kwam deze bekercompetitie nog niet in actie. De club uit Enschede kijkt ongetwijfeld uit naar de wedstrijd tegen FC Zutphen. Het krijgt daarmee de mogelijkheid zich weer op het voetballen te richten. Vorige week zaterdag moest de club zich afmelden vanwege een aantal Corona besmettingen. Afgelopen donderdag was de schrik veel groter, toen er bliksem insloeg op het trainingsveld. Eén speler van het 1e elftal bleef op het veld achter en moest ter observatie naar het ziekenhuis worden vervoerd. Gelukkig heeft hij geen lichamelijke schade opgelopen.

Welkom in Zutphen

We wensen onze gasten uit Enschede van harte welkom en hopen op een leuke en sportieve wedstrijd.

Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!