blok-oranje-rood

FC Zutphen ontvangt FC Aramea alsnog voor bekerduel

blok-oranje-rood

De bekerwedstrijd FC Zutphen – FC Aramea kon vorige week zaterdag niet doorgaan. Het duel wordt dinsdagavond 14 september om 20.00 uur alsnog gespeeld.

Tweede wedstrijd

Het betekent voor FC Zutphen de 2e krachtmeting in de bekercompetitie. Afgelopen zaterdag werd er met 1-3 gewonnen van Oranje Nassau. Een aantrekkelijke wedstrijd, met kansen aan beide kanten. Mede door goed keeperswerk van Joey Wolsink en 3 uitstekende FC Zutphen goals werd de wedstrijd in Zutphens voordeel beslist.

Corona en bliksem

FC Aramea kwam deze bekercompetitie nog niet in actie. De club uit Enschede kijkt ongetwijfeld uit naar de wedstrijd tegen FC Zutphen. Het krijgt daarmee de mogelijkheid zich weer op het voetballen te richten. Vorige week zaterdag moest de club zich afmelden vanwege een aantal Corona besmettingen. Afgelopen donderdag was de schrik veel groter, toen er bliksem insloeg op het trainingsveld. Eén speler van het 1e elftal bleef op het veld achter en moest ter observatie naar het ziekenhuis worden vervoerd. Gelukkig heeft hij geen lichamelijke schade opgelopen.

Welkom in Zutphen

We wensen onze gasten uit Enschede van harte welkom en hopen op een leuke en sportieve wedstrijd.

Vind ik leuk 0