blok-oranje-rood

FC Zutphen JO15-2 schiet met scherp

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO15-2 maakt tot op heden een uitstekend seizoen door. Met slechts één onverdiende nederlaag draait dit team volop mee in de top van de 2e klasse. Zaterdag 13 november jl. stond de inhaalwedstrijd tegen Sp Teuge JO15-1 op het programma.

Na een moeizaam begin werd de rust bereikt met een 1-0 achterstand. De gasten uit Teuge schuwden het fysieke spel niet en traden ook versterkt aan met enkele spelers uit de 016. Wat er in de rust besproken is blijft binnenskamers, maar in de 2e helft stond er een op en top getergd JO15-2 op het veld. Er moest persé gewonnen worden en met die wilskracht in combinatie met goed voetbal en snel positiespel werd de wedstrijd compleet gekanteld. De JO15-2 machine ging draaien wat resulteerde in een glansrijke en zeer verdiende 3-1 overwinning.

Door deze overwinning wordt koploper Brummen JO15-1 tot op 1 punt genaderd en staat de JO15-2 stevig op de 2e plaats met ook nog eens een positief doelsaldo van 20 doelpunten voor. Over 2 weken komt koploper Brummen op bezoek in Zutphen en staat er dus een ware kraker op het programma.

[ux_gallery ids=”26202,26203″ style=”none” type=”slider” columns=”1″ depth_hover=”2″ slider_nav_style=”circle” slider_nav_color=”light”]

Na deze mooie overwinning had trainer Delano nog een mooie verrassing voor het hele team in petto. Delano had met behulp van de spelers Sil en Britt een paintballmiddag in Deventer georganiseerd. Het spelletje waarbij scherpte, vaardigheid en vooral tactiek gevraagd wordt, en laat dat nu net dé kernkwaliteiten van dit team zijn.

Na 2 uur lachen, schieten en brullen waren alle verfkogels verschoten en begon de maag al flink te rommelen. Uiteraard had de organisatie ook hier aan gedacht want na afloop van deze leuke paintballmiddag wachtte in Zutphen bij de werkgever van Delano een snackbuffet inclusief consumpties. Nadat de dampen van de patat en frikandellen opgetrokken waren en de avond al lang en breed was gevallen kwam er een einde aan een mooie dag.

Super om te zien hoe dit team naar elkaar toe groeit en hoe de trainers Delano en Menko de spelers beter maken. Maar het allerbelangrijkst is dat je ziet en voelt hoeveel plezier er in dit team zit. Volgens een oud chinees spreekwoord is plezier in combinatie met inzet de sleutel tot succes.

Een trotse leider van een goed stel

Vind ik leuk 0