blok-oranje-rood

FC Zutphen JO10-1 winnaar Paastoernooi De Graafschap

blok-oranje-rood

Op Tweede Paasdag kwam de JO10-1 van FC Zutphen in actie in Doetinchem. Tijdens het Paastoernooi, dat werd georganiseerd door De Graafschap, liet de JO10-1 zien dat ze uitstekend kunnen voetballen. De ploeg van trainer Milan Klaver werd winnaar op sportcomplex De Bezelhorst en ontving daarvoor een prachtige beker.

Poulewinnaar

FC Zutphen begon het toernooi voortvarend. De poulewedstrijden tegen SML, FC Bergh en SJO AZSV-AD werden gewonnen. Hierdoor eindigde FC Zutphen als poulewinnaar.

Naar de Diamond poule

Alle poulewinnaars ontmoetten elkaar vervolgens in de Diamond poule. Opnieuw 3 wedstrijden dus. En niet tegen de minste ploegen. Van De Treffers en VV Ruurlo werd door FC Zutphen gewonnen. Tegen CSV Apeldoorn werd het een gelijkspel.

Winnaar

Zowel FC Zutphen als CSV Apeldoorn behaalde  7 punten uit 3 wedstrijden. Maar het doelsaldo van onze jongens was een stukje beter dan het doelsaldo van CSV Apeldoorn. En dus werd FC Zutphen winnaar van het toernooi. Van harte gefeliciteerd spelers, trainer en begeleiding! Natuurlijk leverde dit mooie foto’s op na de prijsuitreiking.

Vind ik leuk 6