Vandaag staat de 1e bekerwedstrijd Sp Eefde 2 – FC Zutphen 2 op het programma. Met maar liefst 5 nieuwe jeugdspelers; Ivan, Tycho, Max, Steye en Camiel, is de technische staf benieuwd hoe men ervoor staat na een succesvol trainingskamp in Oostenrijk.

Sp Eefde scoort 1-0

5e min. Sp Eefde trekt fel van leer en scoort al vrij vroeg in de wedstrijd. Een voorzet vanaf rechts komt bij de 2e paal bij de linker spits van Sp Eefde, na een redding van keeper Ivan op de 1e inzet, was hij kansloos in de rebound en wordt het alsnog 1-0. Naarmate de wedstrijd vordert zakt het niveau van Sp Eefde steeds verder en kan FC Zutphen de wedstrijd overnemen.

Opkomende actie Tycho

25e min. Aanval over links, de opkomende Tycho kan oprukken tot de achterlijn en de bal terug leggen op Max die snoeihard uithaalt maar de keeper van Sp Eefde kan de bal nog net met de vingertoppen langs de paal tikken. De daarop volgende corner leverde helaas niets op.

Nando scoort 1-1

27e min. Dieptepass van Jort, de bal valt achter de verdediging waar Nando vrij voor de keeper opduikt en slim de bal met een lobje over de uitkomende keeper van Sp. Eefde tilt, in het lege doel, de verdiende gelijkmaker 1-1 tevens ruststand.

Sten scoort 1-2

48e min. Aanval over rechts. Steye stuurt Max de hoek in en hij trekt met de bal aan de voet weer naar binnen langs de achterlijn. Een voorzet op de inkomende Sten op de 16 meter. Bekeken plaatst Sten de bal rechts laag in de hoek 1-2.

FC Zutphen denkt de wedstrijd te beslissen: 1-3

50e min. Een identieke aanval nu over links. Nu is het Tycho die Camiel de hoek in stuurt. Zijn voorzet komt bij Max die nu de trekker over haalt 1-3.

Balverlies 2-3

55e min. Even daarvoor stond Stye nog aan de basis van de 1-2 maar nu staat hij aan de basis van de aansluittreffer van Sp Eefde na slordig balverlies op het middenveld, 2-3.

Ivan voorkomt gelijkmaker

60e min. Counter van Sp Eefde door het centrum. De spits komt vrij voor keeper Ivan. Met een geweldige reflex voorkomt hij een eventuele onverdiende gelijkmaker.

Guido scoort 2-4

65e min. Invaller Guido net in het veld krijgt de bal aan de zijlijn van Marnix. Hij trekt naar binnen en met een geweldige uithaal schiet hij de bal stijf in de verre kruising onhoudbaar voor iedere keeper 2-4.

2e assist Jort: 2-5

70e min. met een lange crosspass zet Jort met zijn 2e assist, spits Sten vrij voor de keeper. Sten weet wel raad met dit buitenkansje en geeft de keeper geen schijn van kans op zijn inzet, laag in de hoek en met zijn 2e treffer laat hij de eindstand op het scorebord noteren 2-5.

Opstelling FC Zutphen (zat) 2: Ivan Nijland, Tycho Bloemen, Jort Bleumink, Nils Vos, Sten Kamerman, Nando Bleumink (45. Marnix Marsman), Bas Jansen (60. Guido Beerning), Steye Kleijzen, Camiel a Campo, Matthijs vd Meulen, Max Oostendorp

Coach: Toon Hillebrand, grensrechter: David te Slaa

Verslaggever: Jos Janssen

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!