blok-oranje-rood

Ed Kerkmeester stopt na dit seizoen als trainer van FC Zutphen JO17-1

blok-oranje-rood

Ed Kerkmeester heeft onlangs besloten na dit seizoen te stoppen als trainer van FC Zutphen JO17-1. Ondanks dat Ed het heel erg naar zijn zin heeft bij FC Zutphen kan hij helaas de verantwoordelijkheid als trainer van een selectieteam niet langer combineren met zijn werkzaamheden.

Uitdagend seizoen

De JO17-1 van FC Zutphen is bezig aan een uitdagend seizoen in de Divisie 7. In het eerste deel van het seizoen heeft het team zich mooi kunnen handhaven. Op dit moment wordt hard gevochten voor lijfsbehoud. Met de huidige spelersgroep moet dit volgens Ed zeker mogelijk zijn: ‘Het kan natuurlijk altijd beter, maar we doen het goed. Soms missen we het geluk. Voetballen op divisieniveau is niet eenvoudig.’

Andere rol

De trainer is gemotiveerd het seizoen goed te eindigen. Helemaal stoppen bij FC Zutphen doet Ed overigens niet. Hij is met de technische commissie in gesprek over een andere rol binnen de club. Dit moet een rol worden die hij beter kan combineren met zijn werkzaamheden.

Vacature

FC Zutphen zoekt voor de JO17-1 naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. De vacature komt later deze week op de website.

Vind ik leuk 0