blok-oranje-rood

Druk oefen- en bekerprogramma FC Zutphen

blok-oranje-rood

Na een intensief trainingskamp in Wald/Königsleiten in Oostenrijk, heeft FC Zutphen afgelopen week een vervolg gegeven aan de voorbereiding op Nederlandse bodem. FC Zutphen wacht voorafgaand aan de competitie een druk programma met oefen- en bekerwedstrijden.

[ux_image id=”31618″ image_size=”original”]

[gap]

Afgelopen zaterdag speelde FC Zutphen met 2-2 gelijk tegen 2e klasser Bon Boys uit Haaksbergen. Er was voor een oefenwedstrijd aardig wat publiek. We hopen natuurlijk dat die stijgende lijn zich naarmate de voorbereiding vordert voortzet.

Witkampers

Dinsdagavond 30 augustus om 20.00 uur speelt FC Zutphen in Laren tegen het naar de 2e klasse gepromoveerde Witkampers. Een knap resultaat van onze streekgenoten en mede daarom een interessante wedstrijd.

Bekerprogramma

Zaterdag 3 september om 15.30 uur volgt de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen Koninklijke UD uit Deventer. Dan vindt op zaterdag 10 september om 15.00 uur de 2e bekerwedstrijd plaats tegen Blauw Wit uit Holten. En op 17 september speelt FC Zutphen de derde bekerwedstrijd tegen Be Quick Zutphen. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur op sportpark Zuidveen. Een mooi voorproefje van de competitie, waarin beide ploegen ook tegen elkaar spelen.

Tussendoor nog meer oefenduels

Op dinsdag 6 september wordt om 20.00 uur thuis gespeeld tegen het sterke WSV uit Apeldoorn, dat afgelopen seizoen naar de 1e klasse promoveerde. Dinsdag 20 september om 20.00 uur speelt FC Zutphen thuis tegen 2e klasser Vorden.

Start competitie

Op zaterdag 24 september begint de competitie. Maar omdat we zijn ingedeeld in een competitie met een oneven aantal, heeft FC Zutphen de pech dat het de eerste speelronde vrij is. Op zaterdag 1 oktober is de eerste competitiewedstrijd thuis tegen ZZC ’20 uit Zelhem om 15.30 uur.

Vind ik leuk 1