Foto: Hans ten Brinke

Hoofdtrainer Arthur Isselman liet in de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen 3 jeugdige spelers debuteren. Tegen Excelsior Zetten begon Teun Isselman als rechtsback in de basis en maakte de 90 minuten vol. Timon Kuiper en Zidane El-Hadouchi maakten hun debuut voor FC Zutphen als invaller. Ook doelman Joey Wolsink keepte zijn eerste competitieduel voor FC Zutphen.

Kuiper verving na een uur spelen doelpuntenmaker Jelle Macare en liet bij vlagen zijn talent zien. Zidane El-Hadouchi kwam het laatste kwartier in actie. Hij verving Man van de wedstrijd Sem Veeger. El-Hadouchi liet zich direct gelden. Eerst trof hij nog de paal, maar even later schoot de debutant alsnog schitterend raak.

Ook Joey Wolsink debuteert

Naast de 3 jonge talenten maakte ook doelman Joey Wolsink zijn competitiedebuut voor FC Zutphen. Met een clean sheet kan de nieuwe doelman terugkijken op een prima debuut.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!