blok-oranje-rood

David te Slaa Man van de wedstrijd tegen BWO

blok-oranje-rood

David te Slaa werd in de slotfase van de wedstrijd FC Zutphen – BWO benoemd tot Man van de wedstrijd. De aanvoerder ging 90 minuten lang voorop in de strijd, scoorde en was zowel verdedigend als aanvallend van grote waarde voor zijn ploeg. David stond met gemengde gevoelens voor de camera na afloop. Direct na de wedstrijd overheerst vooral de teleurstelling. ‘Zo zo zo zuur dat je dit uit handen geeft’, klonk het.

Openingstreffer

De wedstrijd begon goed. FC Zutphen zocht het doel van de tegenstander met meerdere aanvallen. In de 25e minuut hield David te Slaa zijn hoofd koel, toen hij alleen voor de doelman van BWO opdook. Hij schoot zuiver raak. Toch lukte het niet om de voorsprong uit te breiden. En dat werd het verhaal van de middag. Driemaal kwam FC Zutphen op voorsprong. En driemaal gaf het de voorsprong uit handen. De manier waarop zorgde bij de captain voor wat chagrijn. ‘Het gebeurt ons dit seizoen te vaak dat we met onnodige persoonlijke fouten tegengoals weggeven. Dat moet beter. En dat geldt voor ons allemaal’, was David duidelijk.

Huldiging

Toch hoort bij een teleurstelling ook een korte huldiging. Bij elke thuiswedstrijd hoort de beloning voor de Man van de wedstrijd. En daarom ontving David uit handen van Gerrit Wullink de traditionele waardebonnen, beschikbaar gesteld door de PSC.

Vind ik leuk 5