blok-oranje-rood

Dankwoord van de 1e selectie aan alle supporters en vrijwilligers

blok-oranje-rood

Beste supporters,

Wat een onvergetelijk voetbalfeest hebben wij achter de rug! We hebben afgelopen zaterdag gespeeld met de passie en energie die kenmerkend is voor deze groep en onze club. Eindelijk terug op een hoger niveau want wij zijn KAMPIOEN!

12e man bedankt!

Met dit bericht willen wij jullie als 12e man ontzettend bedanken voor alle steun dit seizoen, maar ook de afgelopen seizoenen. Voetbal leeft binnen de club en jullie zijn altijd, uit en thuis, met veel mensen aanwezig. De sfeer tijdens de kampioenswedstrijd was geweldig en wat hebben jullie weer een moeite gedaan om het sportpark in vuur en vlam te zetten! Grote klasse!

Vrijwilligers en organisatie bedankt!

Een geweldige dag als afgelopen zaterdag kan alleen maar gerealiseerd worden door een groot aantal vrijwilligers, omlijst door een sterke organisatie. Al deze mensen willen wij namens de selectie ontzettend bedanken! Zonder jullie konden we dit voetbalfeest niet vieren, bedankt voor alles!

Nog 5 wedstrijden

We zijn kampioen maar gaan nog 5 wedstrijden knallen! Ook tijdens deze wedstrijden hopen wij op jullie steun. Samen gaan we richting het einde van een heel mooi seizoen en hopen we jullie elke wedstrijd te blijven vermaken!

Spelers en staf 1e selectie FC Zutphen

Vind ik leuk 21